Programma overzicht:

24-03: Sport for Life Zumba Dance Night

25-03: Ouderenmiddag met Oud Hollandse activiteiten

28-03: Spinningmarathon Spin for Life

29-03: Spinningmarathon Spin for Life "Ondernemers uit de regio"

31-03: Strong Viking Workout

01-04: Sport for Life ClubJoy Avond

02-04: Masseren & Visagie + Ladies Night + Lezing: Mannen komen van Mars, Vrouwen komen van Venus

05-04: Outdoor Sport Beurs

11-04 & 12-04: De Consumentenbeurs & Autoshow

16-04: Veiling voor Villa Joep -> Download hier de veilinggids

19-04: Meubel Outlet Beurs

21-04: Braderie & the Voice of the Betuwe

 


 

Maandag 24 maart: Sport for Life Zumba Dance Night

Sport for Life Zumba Dance Night is voor iedereen die van dansen houdt. Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Kijk ook eens op onze Facebookpagina!

Hoe laat? Van 19.00 tot 21:15 uur

Kosten: Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor Villa Joep is welkom!

 


 

Dinsdag 25 maart: Ouderenmiddag met Oud Hollandse activiteiten

- Verschillende optredens

- Oud Hollandse spellen

- Bingo (€1,- per kaart)

Kijk voor meer info op www.julien.biz of op de Facebookpagina.

Tijd: 13.00-17.00

Kosten: Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor Villa Joep is welkom!

 


 

Vrijdag 28 maart: Spinningmarathon Spin for Life

In maart 2014 organiseren 45 sport- en fitnesscentra aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcenta (VES) voor de elfde keer Spin for Life en Sport for Life. Hiermee wordt Villa Joep gesteund in haar strijd tegen neuroblastoomkanker bij kinderen. Spin/Sport for Life is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fitnessactie voor het goede doel in Nederland. Ook meedoen? Meer info op: www.julien.biz

Hoe laat? Van 18:00 tot 22:00 uur


 

 


Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Villa Joep heeft Villa Joep eenmalig Villa Joep wielershirts laten maken in samenwerking met Leontien Events. En deze zijn hier te bestellen! Deze wielershirts kosten €50,- per stuk inclusief 21% BTW en verzendkosten.


 

 


Zaterdag 29 maart: Spinningmarathon Spin for Life "Ondernemers uit de regio"

Ons streven is om zoveel mogelijk ondernemers bij elkaar te krijgen en met elkaar te gaan fietsen op een spinningfiets ten bate van Villa Joep. De kosten zijn €150,- per fiets, voor Villa Joep. Om alvast in de sfeer te komen en wat aan de conditie te werken, kan er vooraf 2x per week worden getraind bij Healthclub Juliën in Lienden. Als u minimaal 1 spinningfiets reserveert zijn de trainingen gratis!

Bij voldoende deelname zal er de nodige publiciteit worden gemaakt om de ondernemers uit Lienden, Ommeren en Ingen sportief in de spotlight te zetten.

Hoe laat? Van 13:30 tot 17:00 uur

Voor deelname of donatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. of bellen met: 06-51 24 23 90. Kijk ook eens op: www.julien.biz


Maandag 31 maart: Strong Viking Workout

Tijd: 19.00-20.30

Kosten: Deelname is gratis! Maar een vrijwillige brijdage voor Villa Joep is welkom!

Kijk voor meer info op www.julien.biz of op de Facebookpagina.

 


 

Dinsdag 1 april: Sport for Life ClubJoy Avond

19.00 - 19.40: ClubJoy Dance.

ClubJoy Dance is voor iedereen die dansend wil werken aan de conditie. Clubjoy Dance is uitdagend, maar je gaat zover als jij kunt. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: samen heb je veel plezier terwijl je intensief aan je lichaam werkt.

19.45 - 20.25: ClubJoy Power.

ClubJoy Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten worden aangepast aan jouw wensen.

20.30 - 21.10: ClubJoy Battle.

ClubJoy Battle is een trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. ClubJoy Battle is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

21.15 - 22.00: ClubJoy Yoga.

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Alle ClubJoy programma's zijn geschikt voor iedereen: Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd. Kijk eens op onze Facebookpagina!

Kosten: Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor Villa Joep is welkom!

 


 

Woensdag 2 april: Masseren & Visagie + Ladies Night + Lezing: Mannen komen van Mars, Vrouwen komen van Venus

14.00-22.00: Masseren & Visagie (30 minuten €20,-)

18.30-22.00: Ladies Night (Gratis! Maar een vrijwillige bijdrage voor Villa Joep is welkom!)

21.00-22.00: Lezing: Mannen komen van Mars, Vrouwen komen van Venus (Kaartverkop €10,-)

Kijk voor meer info op: www.julien.biz of op de Facebookpagina.

 


 

Vrijdag zaterdag 5 april: Outdoor Sport Beurs

De laatste jaren worden we er ons steeds bewuster van dat we gezonder moeten leven. Niet alleen met onze voedingsgewoonte maar juist ook onze conditie is erg belangrijk. Velen zijn aangesloten bij een vereniging of werken aan hun conditie op een sportschool. Maar er zijn vele vormen van sportieve uitlaatkleppen. En onbekend maakt onbemind zegt een spreekwoord.

Daarom willen wij deze sporten eens in het zonnetje zetten op de Outdoor Sport Beurs op 5 april, met exposanten uit de buurt. Wist u dat er op en rond het Eiland van Maurik verschillende, avontuurlijke sporten te beoefenen zijn? Niet alleen voor bedrijven maar juist ook voor gezinnen en zelfs hele families. En wat zijn de nieuwste trends op fietsgebied, wandelen en vissen? Of ga je liever golfen? Kortom een breed scala aan mogelijkheden zijn er op de beurs te zien. Op het buitenterrein zijn ook diverse activiteiten waar men aan mee kan doen. Kom dus ook naar de Outdoor Sport Beurs en ontdek waar jouw interesse en sportieve mogelijkeden liggen. Bekijk hier de deelnemers.

Openingstijd: 10:00 tot 17:00 uur

Entree: GRATIS

 


 

Vrijdag 11 april & zaterdag 12 april: De Consumentenbeurs & Autoshow

De ondernemers uit Lienden, Ommeren en Ingen laten tijdens deze beurs zien wat er aan nieuwste producten en trends te verkrijgen zijn. Benieuwd wat er te vinden is op de Consumentenbeurs? Bekijk hier de deelnemers.

Openingstijden: vrijdag 16:00 tot 21:00 uur / zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur

Entree: GRATIS

 


 

Vlieg er eens uit! Helikoptervluchten boven de 3 dorpen

Op 12 april worden er tijdens De Consumentenbeurs voor het eerst rondvluchten met een helikopter verzorgd. Naast het pand van Healthclub Juliën heeft Cees de Haas van Vakgarage De Haas zijn terrein beschikbaar gesteld voor dit spektakel. Per vlucht (duur 6 minuten) kunnen er maximaal 3 passagiers mee. Een ticket kost €40,- per persoon. Er zal gevlogen worden tussen 12.00 en 16.00 uur.

Wilt u verzekerd zijn van een ticket? Hier kunt u vooraf reserveren.

Wanneer er nog tickets beschikbaar zijn tijdens de beurs, dan zijn deze verkrijgbaar aan de bar in de horecatent.

 


 

Woensdag 16 april: Veiling voor Villa Joep

Middels deze veiling brengen wij een grote diversiteit aan unieke producten onder de hamer. Producten en diensten welke u normaal niet snel tegen zult komen. Op deze avond kan alles en bent u aan het einde van de avond misschien wel de gelukkige, met in het vooruitzicht een weekendje uit of een speciaal arrangement?! Bekijk hier de veilingkavels of download hier de veilinggids.

Openingstijd: 20:00 uur

Entree: GRATIS

 


 

 


Zaterdag 19 april: Meubel Outlet Beurs

Tijd voor een nieuw interieur? Sla uw slag tijdens de Meubel Outlet Beurs op zaterdag 19 april in Lienden.

Tijdens de Meubel Outlet Beurs bieden regionale meubelleveranciers uit de regio restpartijen, demomodellen en meubelstukken uit vorige collecties aan voor zeer scherpe prijzen. Kortingen kunnen oplopen tot wel -70%! Wat je ziet is wat je krijgt, oftewel bij aankoop kunt u het meubelstuk meteen mee naar huis nemen.

Moe van het slenteren of nog even nadenken over die mooie bank? Dat kan onder het genot van een hapje en een drankje op het horecaplein in de naastgelegen tent.

Openingstijd: 10:00 tot 17:00 uur

Entree: GRATIS

 


 

Maandag 21 april: Braderie en the Voice of the Betuwe

Een gezellige braderie, koopjes op de laatste dag van de Meubel Outlet Beurs, genieten van de livemuziek van diverse artiesten uit de Betuwe en directe omgeving en niet te vergeten: the Voice of the Betuwe!

Voice of the Betuwe

Ben jij beginnend artiest of wil je een keer met jouw stem in de schijnwerpers staan? Dan is dit je kans! Onder begeleiding van professioneel apparatuur verzorgd door Ferry Nice, zanger en entertainer, nodigen wij iedereen van 12 jaar en ouder uit om hun talet aan een heuse jury ten gehore te brengen. Je kunt je hier opgeven.

 

Openingstijd: 11:00 tot 18:00 uur

Entree GRATIS


 

 

Organisatie

Harteman Tentenverhuur

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 21 80

 

Healthclub Juliën

Provincialeweg 16

4033 BR Lienden

Tel: 0344 60 22 04

 

Ondernemersvereniging LOI

Henk van Dorland

Tel: 06 22 96 73 45

 

Ondernemersvereniging De Hofstede

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 10 50

Plan route naar First Season Event


Volg ons op

FacebookTwitter
QR-Code dieser Seite