De Consumentenbeurs op 11 en 12 april.

Op vrijdag 11 april van 16:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag 12 april van 11:00 uur tot 17:00 uur is er een gezellige en interessante consumentenbeurs in Lienden. De ondernemers uit Lienden, Ommeren en Ingen laten tijdens deze beurs zien wat er aan nieuwste producten en trends te verkrijgen zijn. Met oog op het voorjaar en de komende zomer zijn tal van nieuwe snufjes te zien maar ook zijn er stands die voorlichting geven over bankzaken, notariële kwesties etc. zodat u met gerichte vragen terecht kunt.

Maar er is veel meer! Wat dacht u van alles op het gebied van televisie, oa. de OLED van Samsung, of het nieuwste op het gebied van elektrische fietsen, gezonde voeding van de boerderijwinkel, alles over zonnepanelen en glasnet, de nieuwste haarmode, schoonheidsverzorging en mode. Mode? Ja, er wordt tijdens deze beurs ieder uur een heuse modeshow gelopen met passende muziek en voorzien van commentaar.

Ook voor de autoliefhebbers is er een autoshow van betrouwbare bedrijven uit Lienden met speciale Paas-aanbiedingen terwijl er binnen een aantal Mini-cars op een nieuwe eigenaar wachten. Ook aan de inwendige mens is gedacht want na of tijdens de beurs is het even relaxen in het bar-gedeelte waar u kunt genieten van de modeshow en de fotopresentatie.

Ook aan de kinderen is uiteraard gedacht want buiten staat een groot springkussen waar ze zich kunnen uitleven. Als u dan toch buiten bent, kijk dan eens binnen in de luxe camper, waar uw vakantie gevoelens geprikkeld worden, en het huren van deze bijzondere auto's binnen ieders handbereik is. Een weekend, een week of een langere periode er even tussenuit. Het is allemaal mogelijk! Er liggen brochures en u kunt met alle vragen terecht.

Ben je 17 en wil je het rijbewijs halen? Kom dan ook eens kijken bij de autorijschool en maak een proefrit in de lesauto. Vragen worden ter plaatse beantwoord.

Genoeg redenen om even langs te komen en te beleven wat er leeft en werkt in de actieve dorpen van de Betuwe. Daarvoor hoeft u niet naar de stad; service, kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid, daar staan de ondernemers van "De Hofstede" en de ondernemersvereniging Lienden, Ommeren en Ingen voor. En dat laten ze zien!

 

Profiteer van de scherpe aanbiedingen op de beurs waar regionale ondernemers de gelegenheid krijgen hun exclusieve producten en diensten in een sfeervolle ambiance te presenteren.

 

Benieuwd welke bedrijven er op De Consumentenbeurs te vinden zijn? Bekijk hier de deelnemers.

Deze bedrijven stonden in 2012 op De Consumentenbeurs.

 

 

Organisatie

Harteman Tentenverhuur

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 21 80

 

Healthclub Juliën

Provincialeweg 16

4033 BR Lienden

Tel: 0344 60 22 04

 

Ondernemersvereniging LOI

Henk van Dorland

Tel: 06 22 96 73 45

 

Ondernemersvereniging De Hofstede

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 10 50

Plan route naar First Season Event


Volg ons op

FacebookTwitter
QR-Code dieser Seite