Kachelspecialist Van Engelenburg uit Ede is een welkome sfeermaker in huis. Al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in het scheppen van behaaglijke warmte. Geniet tevens van de prachtige designs, die een ware blikvanger vomen in uw interieur.

De showroom van 400 vierkante meter toont de nieuwste kachels en openhaarden. Ruim 300 kachels en haarden opgesteld. Ook het adres voor houtgestookte cv kachels. Meer dan 30 brandende opstellingen hout en gas.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

JEMAKO reinigingsproducten voor zowel particulier als bedrijf onderscheiden zich door hun buitengewone hoge kwaliteit, milieuvriendelijkheid en effectiviteit. Het JEMOTION-verzorgingsconcept omvat hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten, die speciaal voor de individuele behoeften van de huid werden ontwikkeld. Bij beide productlijnen speelt het persoonlijke advies aan de klant een zeer wezenlijke rol. Om de bijzondere behoeften van de afzonderlijke klant te kunnen vaststellen, om het allerbeste resultaat te bereiken en de producten optimaal in te zetten, is een persoonlijk productadvies noodzakelijk.

Als u vragen over JEMAKO- of JEMOTION-producten heeft of advies wilt, dan ben ik voor u de juiste contactpersoon. Ook als u belangstelling heeft voor werkzaamheden als JEMAKO-distributiepartner, dan kunt u contact met mij opnemen.

 

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Voor al uw professionele en hobby gereedschappen

- elektrisch en handgereedschap -

-

o.a. - doppensets - ringsleutelsets - steeksleutelsets - schroevendraaierssets - gereedschapwagens - gereedschapkoffers - inbussets - speciaal gereedschap - enz

Ook wekelijks aanwezig op de vrije markt in Tiel en levering aan huis

Clavus Speeltoestellen,   leverancier van uren speelplezier. Een uitgebreid assortiment met o.a. schommels, glijbanen, duikelrekken, speelhuisjes, skelters, trampolines, loopfietsen, erfafscheidingen, blokhutten en nog veel meer. Door eigen produktie is maatwerk altijd mogelijk, evenals installatie en montage.

Clavus Speeltoestellen

Tel: 0318-840812

Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Uw eigen tekst op champagneglazen voor uw bruiloft of jubileum? Een leuke spreuk op uw vaas? Wilt u een uniek cadeau? Dan moet u bij Remy Wiggelman zijn.

Ik ben Remy Wiggelman uit Opheusden. Ik graveer allerlei soorten glas voor allerlei doeleinden. U kunt hierbij denken aan glazen, asbakken, vazen, spiegels etc. Graag nodig ik u uit om te komen kijken in mijn stand.

Welkom bij Bunt Groep. Wij zijn communicatie. Wij zorgen ervoor dat u gegevens kunt blijven uitwisselen, dat u kunt blijven bellen, dat uw internet werkt, dat uw dataverkeer veilig is. Bunt Groep ontzorgt compleet. Met maar één simpel doel: dat uw automatisering, uw internet, uw telefonie, kortom uw complete communicatie werkt.

Bunt Groep adviseert, implementeert en onderhoudt alles op het gebied van automatisering, (mobiele) telefonie en VoIP. Gemakkelijker kan het niet: al uw communicatie wordt onder één  dak geregeld.

 

Bunt groep, communicatie van idee tot realisatie

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

 

Tijdens de beursdagen kunt u getuige zijn van de afronding van een bijzonder manshoog beeldhouwwerk waarmee Jop van Driel op de laatste Miljonairs Fair gestart is.

 

Jop van Driel, eigenaar van TrapArt en Sculpart, is een toonaangevende beeldhouwer en trappenmaker.

 

Nadere informatie volgt.

Bij ruitschade biedt Autoglaz Tiel de beste service. Wij zijn gespecialiseerd in ruitreparatie en het vervangen van autoruiten van zowel personenauto's, bedrijfswagens als trucks. Daarnaast voorzien wij autoruiten van zon- en vooral UV werende ruitfolie. Autoglaz Tiel is aangesloten bij FOCWA en Glasgarant.

Het is een universeel ruitschade herstelbedrijf, dat werkt voor de particuliere- en zakelijke markt. Uw ruitschade wordt volledig door ons afgehandeld. Op een vervangen autoruit en ruitreparatie geven wij een levenslange garantie.

Onze reparatietechnieken worden telkens aangepast om aan de steeds hogere (veiligheids-)eisen van automerken te voldoen. Uw veiligheid staat voorop! Lukt het niet om naar onze vestiging te komen? Dan komt onze mobiele service naar u toe. Dat is geen probleem bij Autoglaz Tiel!

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Grand Innovation is een nieuw bedrijf dat zeer innovatieve producten ontwikkeld voor diversen product markt combinaties op basis van optical detectie. Denk hierbij aan veiligheidssystemen voor de liften branche, maar ook aan een innovatieve douche sensor voor de utiliteit bouw. Denk hierbij aan zwembaden, sauna's, sportverenigingen, sportcentrums. Wij schakelen op licht met een optische kunststof fiber zeer betrouwbaar in zijn werking en vandaal bestendig. Er zijn legio mogelijkheden te bedenken om dit systeem toe te passen.

Voor meer informatie bent u van harte welkom op onze stand, zodat wij het een en ander helder kunnen uitleggen en laten zien.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

De Kock Machines is een bedrijf gelegen in het midden van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het importeren en exporteren van gebruikte tractoren en van nieuwe en gebruikte gazonmaaiers. Ook kunt u bij ons terecht voor al het tuingereedschap wat met tuin en park te maken heeft. We kopen en verkopen onze machines wereldwijd en kunnen op elk gewenste haven of bestemming afleveren. Ook het papierwerk daaromtrent kunt u door ons laten verzorgen. We kunnen aan uw persoonlijke behoefte tegemoet komen om de machines na te kijken en zo nodig te repareren zodat ze aan uw wensen zullen voldoen. Indien uw machine niet op de site staat dan kunt u altijd aan ons vragen of we het kunnen leveren.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Bert Vos handelt sinds 2005 in betaalbare, kwalitatief sterke auto's van met name Ford, Peugeot, Fiat, Volkswagen, Renault en Opel. Maar ook voor andere merken bent u bij Bert Vos aan het juiste adres. Het grootste deel van de aanwezige occasions is ingekocht bij erkende dealers uit de gehele regio. Alle auto's krijgen voor zij van eigenaar wisselen een technische onderhoudsbeurt en indien nodig worden zij gepoetst, zodat ze als nieuw glimmend in de lak in onze showroom staan. Al vele tevreden klanten, uit heel Nederland, hebben de weg naar Lienden weten te vinden.

Wij hopen ook u als klant welkom te mogen heten.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Even voorstellen? Graag!

Fotografie en Vormgeving: niet alleen ons vak, maar vooral onze passie. En wij zijn ervan overtuigd dat passie en vakmanschap samen leiden tot het beste resultaat! Wat ons verder nog kenmerkt is creativiteit. Een onmisbaar element; of het nu gaat om een bruidsreportage, portretfoto, complete brochure of huisstijl.

In onze ruime, uitstekend gefaciliteerde fotostudio zijn alle denkbare benodigdheden voorhanden om een fotoreportage tot in de puntjes uit te voeren. Denkt u hierbij niet alleen aan portretfotografie, maar ook aan professionele fashionshoots en productfotografie voor brochures. Naast de fotostudio bevindt zich onze vormgevingstudio met geavanceerde apparatuur, om de mooiste logo's, huisstijlen en geboortekaartjes te ontwerpen. Een groot deel van het drukwerk verzorgen wij overigens zelf. En dankzij een nauwe samenwerking met gespecialiseerde, vakgerelateerde bedrijven - bijvoorbeeld op het gebied van belettering - kunnen wij u alle gewenste promotiemiddelen bieden. Wat u weer tijd bespaart!

Of het dus gaat om een naadloos op uw bedrijf aansluitende huisstijl (al dan niet met briefpapier, brochures, visitekaartjes en belettering), om een prachtig portret van uw gezin of het perfecte aandenken aan uw grote dag... wij vertalen uw wensen naar een adembenemend eindproduct! Neem daarom eens contact met ons op, zodat wij u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden.

Graag tot ziens!

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Kies voor hekwerk van De Wit Hekwerken BV.

Ervaring is de beste leermeester. Dat is zeker van toepassing op De Wit Hekwerken BV in Dodewaard, dat al decennia geleden naam maakte als Respo Hekwerk. Leverancier aan particulieren, bedrijven, scholen en overheidsinstanties. Een begrip in het gilde van de meesters in sierhekwerk. Hé t bedrijf dat u automatisch belt voor een transparante offerte. Gedegen in advies en betrouwbaar in kwaliteit.

 

Kom gerust langs om ideeën op te doen en een vrijblijvende offerte op te vragen. We kunnen natuurlijk ook een afspraak maken om ter plaatse te komen kijken en advies te geven.

 

Tot gauw bij De Wit Hekwerken, de koffie staat klaar!

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.  op te doen en een o

Sinds 1926 zijn wij al actief in de autobranche en al BWM specialist sinds 1926. Wij leveren alle merken en types van alle leeftijden. Maar we zijn vooral bekend en gespecialiseerd in jonge BMW company cars, dit zijn jonge BMW's van plus minus één jaar oud. Groot voordeel van deze auto's is dat deze onder de fabrieksgarantie vallen. Een nieuwe auto is natuurlijk ook door ons te leveren. Ook voor bedrijfsauto's bent u bij ons aan het juiste adres.  jaar oud

Wij hechten als bedrijf veel waarde aan kwaliteit en het behoud daarvan. Dit kunt u terugvinden in onze services en occasions. Kom gerust eens langs voor een kop koffie dan de auto op uw gemak bezichtigen.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Mw Mr D.J.G.G. van Sommeren;

Een advocate bij Van Vliet advocate te Nijmegen. Gespecialiseerd in huurrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Het advocatenkantoor is toegankelijk en de aanpak is duidelijk. De aanpak wordt afgestemt op het realistisch te behalen doel waarbij betrokkenheid en een gedegen behandeling centraal staat.

 ;;Een Een

Klik op het logo om naar de site te gaan.

 

 

Eliva Pedicuresalon

Laan van Nieuw Meerten 29

4033 DC Lienden

Tel: 0344-68-1851

Leon van Valburg maakt van een tuin een belevenis!

 

Dienstverlenend Hovenier Leon van Valburg is al 12 jaar een dynamisch en gestaag groeiend hoveniersbedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen. De kracht van het bedrijf is een combinatie van originaliteit, creativiteit en enthousiasme. Leon van Valburg levert maaktwerk, waarbij vanzelfsprekend de wensen van de klant centraal staan, maar waarbij zijn specifieke kijk op tuinen vaak doorslaggevend is. Leon van Valburg houdt intens van zijn werk. Als een klus erop zit en de klant tevreden is, kan hij net zo van het eindresultaat genieten als die klant zelf. Zo maakt hij van een tuin een belevenis.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Gestart in 1948 is M van Ommeren inmiddels uitgegroeid tot een modern, krachtig middelgroot technisch installatiebedrijf. Met 34 vakmensen zijn wij vanuit Lienden sterk in deze regio Tiel, Culemborg, Wageningen en Arnhem aanwezig. Wij verrichten deze werkzaamheden bij particulieren, gemeenten, aannemers, woningbouwverenigingen, Rijkswaterstaat en bedrijven op het gebied van installatie, verwarming, elektra, verlichting, gas, en sanitair e.d.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Begin maart jl. hebben we onze winkel een geheel nieuwe inrichting gegeven. Zo is de gehele linkerkant van onze winkel uit 1-geheel gebouwd om u als klant een overzichtelijke indruk te geven van onze modellen en de daarbij passende accessoires.

Wij nodigen u van harte uit en zorgen dat de koffie of thee voor u klaar staat.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Voor al uw autowensen moet u bij BCS Zaayer zijn!

 

Bosch Car Service Zaayer aan de Ommerenveldseweg 67 in Ommeren is al 40 jaar lang een begrip in de regio. Sinds 2007 is ons bedrijf geheel vernieuwd wat betekent dat wij met de meest moderne equipement uw auto onderhouden. Als Bosch Car Service is het leveren van kwaliteit en optimale service onze grootste prioriteit.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

VERANDATUIN Tiel is een winkel die gespecialiseerd is op het gebied van voornamelijk aluminium tuinoplossingen. Onze hoofdproducten zijn veranda's, tuinkamers, carports en schuttingen. Daarnaast hebben wij een verrassend assortiment aan verwante artikelen zoals tuinmeubelen en BBQ buitenkeukens.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Lijo Group B.V. is een familiebedrijf dat zich al sinds 1983 specialiseert in effectieve en kostenbesparende oplossingen voor telecommunicatie en (brand)beveiliging.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Walbeek trappen & kozijnen bestaat al sinds 1975 en is opgericht door de vader van de huidige eigenaar, Nico Walbeek. Naast kwaliteit is ook flexibiliteit voor dit familiebedrijf van groot belang.

In de werkplaats wordt er gebruik gemaakt van professionele machines, waaronder een CNC freesbank. Hierdoor zijn hele specifieke wensen, zoals ronde trappen en traptreden, geen enkel probleem. Op deze manier kan optimaal aan de vraag van de klanten tegemoet worden gekomen.

Er wordt gewerkt met elke verkrijgbare houtsoorten, van vuren tot eiken. Elke trap wordt geheel naar wens van de klant in ieder model of elke vorm gemaakt. Tevens worden alle mogelijke kozijnen gefabriceerd, zoals draai/val ramen, schuifpuien, voordeuren, etc. In vele gevallen wordt het kozijn compleet met glas en ventilatieroosters afgeleverd.

Walbeek trappen & kozijnen neemt, naast de vakkundige productie, ook het inmeten en de plaatsing van de trappen voor haar rekening en levert aan particulieren en de aannemerij.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

 

Mirjam van Ommeren

Zandstraat 19b

4033 CA Lienden

06-51.05.71.67

AGF van der Leeden is een van de beste landwinkels van de Betuwe. Bij ons kunt u terecht voor uw groente, fruit en streek producten. Wij zijn een fruitteelt bedrijf met 9 ha grond en een boerenlandwinkel. Wat voor onze grootouders in 2001 begon als hobby, is nu uitgebreid tot een professioneel fruitteeltbedrijf.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Een lange naam met veel onderdelen, dat is ook waar we voor staan. Veel onder een dak, waardoor u uiteindelijk op bijna alle gebied bij ons terecht kunt. komt u voor een stuk beweging of is het om gezondheidsredenen of gewoon om lekker te ontspannen of uzelf te laten verwennen, we kunnen het u bieden. Uiteraard dit alles in een gezellige sfeer, waarbij kwaliteit in bewegen en het zich welkom voelen de belangrijkste dragers zijn.

Graag zien wij u in ons centrum verschijnen, u bent van harte welkom.

Team Juliën 

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Openstaande facturen. Het vormt een van de grootste risico's in de huidige economie. Het Centraal Nederlands Incassobureau (CNIB) helpt u op overtuigende wijze bij de invordering van facturen die de betalingstermijn overschreden hebben.Het CNIB hanteert een aanpak die uniek is in Nederland. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een uitzonderlijk hoger slagingspercentage dan de traditionele incasso bureaus. Respect voor uw goede naam en de relatie met uw debiteur staan daarbinnen continu centraal.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

De beslissling om een huis te kopen of verkopen is niet zo maar wat. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Omdat dit een van de grootste aan- of verkopen is in een mensenleven schakel je een makelaar in met een goede naam in de regio en waar je een goed gevoel bij hebt. Als ervaren makelaarskantoor hebben wij de nodige connecties en kennen we de markt op ons duimpje. We leveren die extra service waarmee ook jij als tevreden klant afscheid van ons zult nemen. We weten gewoon hoe het werkt en hebben er plezier in.

 

Klik op het logo om naar de site te gaan.

Organisatie

Harteman Tentenverhuur

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 21 80

 

Healthclub Juliën

Provincialeweg 16

4033 BR Lienden

Tel: 0344 60 22 04

 

Ondernemersvereniging LOI

Henk van Dorland

Tel: 06 22 96 73 45

 

Ondernemersvereniging De Hofstede

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 10 50

Plan route naar First Season Event


Volg ons op

FacebookTwitter
QR-Code dieser Seite