Veiling met opbod voor Villa Joep.

Middels deze veiling brengen wij een grote diversiteit aan unieke producten onder de hamer. Producten en diensten welke u normaal niet snel tegen zult komen. Op deze avond kan alles en bent u aan het einde van de avond misschien wel de gelukkige bezitter van bijvoorbeeld de gesigneerde ukelele van Brigitte Kaandorp, een rondvlucht boven uw huis/woonplaats, een gesigneerd shirt van Ajax of een gezellig pannenkoekenarrangement met uw hele familie!

De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.

 

Datum: woensdag 16 april 2014

Aanvang: 20:00 uur

Locatie: Provincialeweg 16, Healtclub Juliën (Beurstent aldaar)

Entree: GRATIS

Bijzonderheden: Veiling met unieke veilingmeester en overhandiging cheque Villa Joep Weken

 

Klik hier om de veilingkavels te bekijken.

 


 

Nog even terugkijken wat er in 2012 aangeboden is tijdens de veiling? Klik hier voor een overzicht van de veilingkavels 2012.

Opbrengst 2012: Cheque €21.008,-

Vrijdag 23 maart 2012 was de opening van de Villa Joep Weken met de Spin for Life marathon. Op woensdag 11 april was de sluiting met een unieke veiling met opbod en de overhandiging van de cheque.

In de tussenliggende weken gebeurde er van alles en bruiste het in Lienden van de activiteiten. In de grote beurstent van Harteman Tentenverhuur was het continu wisselen van sferen en indrukken. Was het de ene avond uit je dak gaan met een challenge, de volgende keer zat je op een Ladies Night of je zat op donderdag nog bij een modeshow te kijken, de volgende dag zat je op de bedrijvenbeurs.

Het hele programma was heel intensief, aldus de organisators Harteman en Juliën, maar het heeft ons zoveel teruggegeven, dat we het zeker niet hadden willen missen.

Was het moeder Leontine Steijn, moeder van Joep, die de weken opende, bij de afsluiting was het vader Rowald Steijn, die de deelnemers en organisatie hartelijk bedankte en zichtbaar aangedaan de prachtige cheque van €21.008,- in ontvangst nam.

Een extra pluim verdienden de bedrijven die voor de veiling hun prachtige producten beschikbaar gesteld hadden om met opbod te verkopen. Deze veiling leverde maar liefst ruim vierduizend euro op.

Zo werden de weken van Villa Joep prachtig afgesloten, waarbij Voice of Holland kandidate Vivian Franken nog een paar prachtige nummers ten gehore bracht en de organisatie ook even kon weg zwijmelen.

Echter volgend jaar maart zal Villa Joep weer met dikke letters in de agenda staan.

 

Organisatie

Harteman Tentenverhuur

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 21 80

 

Healthclub Juliën

Provincialeweg 16

4033 BR Lienden

Tel: 0344 60 22 04

 

Ondernemersvereniging LOI

Henk van Dorland

Tel: 06 22 96 73 45

 

Ondernemersvereniging De Hofstede

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 10 50

Plan route naar First Season Event


Volg ons op

FacebookTwitter
QR-Code dieser Seite